Utgått forestilling

Priser:

(inkl. avgift)
Voksen 470,-
Student 390,-
Gruppe 440,-

Gavekort

Stand Up Norge presenterer:
«LATTER LIVE - på turné!»
med Cecilie Steinmann Neess, Christian Mikkelsen, Dex Carrington, Bjørn-Henning Ødegaard og Magnus Ravneberg
De siste årene har mange fått med seg «Latter Live» på NRK.
I dette programmet fikk landets ledende standup-komikere lov til å boltre seg i beste sendetid fra Latter på Aker Brygge.
Se mer her: https://tv.nrk.no/serie/latter-live
Disse sesongene hadde i gjennomsnitt 6-800.000 seere hver uke og har gitt standup-sjangeren et oppsving på live-scener over hele landet.
Nå får man altså muligheten til å få med seg denne suksessen i levende live, når fem av de meste populære komikerne fra TV-serien legger ut på turné med sceneproduksjonen kjent fra TV.
Dette blir show!
CECILIE STEINMANN NEESS:
Har de siste årene kommet som en virvelvind inn på den norske humorscenen som et friskt pust i en bransje dominert av mange menn. Var sist aktuell i de kritikerroste forestillingene «Märtha - The Musical» og «Latter på Latter» med Hege Schøyen og Linn Skåber, som spilte for stappfulle hus på Latter i Oslo. Ble nominert til «Årets Gjennombrudd» på Komiprisen i 2012. Mye sett på TV, bl.a. «Brille» på TVNorge og «Kollektivet» på TV2. Men det er på scenen hun liker seg aller best.
CHRISTIAN MIKKELSEN:
Naturlig morsom og med en timing som selv veteranene bare kan drømme om, fremstår Christian Mikkelsen som om han var født på en scene. Han fikk sitt kommersielle gjennombrudd i 2015, da han ble en del av det faste komikerensemblet i «Underholdningsavdelingen» i gullrekka på NRK1. Han er en av grunnleggerne av improvisasjonsteatergruppa «Bare Moro Impro», som også fikk en egen TV-serie på NRK. Han fikk Komiprisen 2016 i klassen «Årets gjennombrudd» for sine prestasjoner på «Latter Live» og «Underholdningsavdelingen» på NRK.
DEX CARRINGTON:
Denne norskfødte amerikaneren er en rutinert komiker som har opptrådt både i Norge og store deler av verden. Med en utstråling og karisma få kan matche, slo han igjennom med et brak på MTV-serien «Dexpedition», som fortsatt den dag i dag sendes rundt omkring i verden. Har bl.a. spilt inn en standup-spesial på Comedy Central, hvor det kokte i salen. Dex har også vært på turné med soloshowet «Great Dexpectations» som bl.a. solgte ut Samfundet i Trondheim og Rockefeller i Oslo. NB: Carringtons opptreden er på engelsk.
BJØRN-HENNING ØDEGAARD:
Plutselig sto Bjørn-Henning på scenen, og den tok han med storm. På rekordtid har den lovende standupkomikeren bygget opp en solid og stilsikker fremtoning - hans tilbakelente, men skarpe observasjoner har allerede sørget for latterbrøl over hele landet. Han var bl.a. med på «Julelatter 2015» sammen med Christer Torjussen, Tore Petterson og Adam Schjølberg som høstet gode terningkast og fulle hus på Latter i Oslo.
MAGNUS RAVNEBERG:
Magnus er rett og slett innmari morsom. Kanskje ikke et kjent ansikt for folk flest, men mange har allerede hørt tekstene hans, da han er en ettertraktet tekstforfatter. Han har bl.a. levert bidrag til Dagfinn Lyngbøs «Evolusjon» og «Stereo» og Bård Tufte Johansens «Mann (44)» for å nevne noen. Han har gjort ekte, ærlig og dyktig humorhåndverk til sitt varemerke. Dette ble tidlig premiert med en nominasjon til Komiprisen.

Så kjære publikum - ta godt imot: LATTER LIVE - direkte fra Olavshallen!
 

Ansvarlig arrangør: Stand-Up Norge

Gavekort

Relaterte forestillinger