Kari Palari

Utgått forestilling

Priser:

(inkl. avgift)
Voksen 255,-
Barn 155,-

Gavekort

Kari Palari startet som en sang utgitt i 2009 på Hedda H's plate med samme navn. Etter hvert så den fargesprakende familiemusikalen Kari Palari dagens lys, og ble våren 2016 en publikumssuksess! Nå inviterer vi igjen på en reise til Palaris - den samme forestillingen, men likevel i ny drakt.

80 barn i alderen 7 til 14 år står på scenen i denne musikalen som byr på sang, dans og gnistrende skuespill, og som har det enkle budskapet: Du er tøffest om du er snill!

Hvem er egentlig den nye vikaren, og hvorfor vil han forby farger, latter og musikk? Skumle ting er på gang, og noen av elevene bestemmer seg for å komme til bunns i sakene. Etter skoletid følger 
etter læreren og havner på mystisk vis i en parallell verden befolket av  lattermilde palarier, villevammer og vammelufer. Og grinebiteren med kikkerten, ligner ikke han veldig på...? Vennegjengen skjønner at de må handle raskt dersom de skal hindre onde planer i å bli satt ut i livet. Men hvordan? Heldigvis vet palariene råd! Det skal bare en aldri så liten palarisering til.

Ansvarlig arrangør: Musikalfabrikken

Gavekort

Relaterte forestillinger