Piece for Person and

Ghetto Blaster **BASTARD 2017**

Kjøp billett
Lør 23. sep 21:00 - 22:00* Lille sal Kjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

(inkl. avgift)
Voksen 230,-
Honnør 150,-
Student 150,-
Festivalpass 115,-
Scenekort 150,-

Gavekort

En historie om en mann, en kvinne og en and. Om menneskelig atferd og hvor uutholdelig variert den kan være. Bastardfestivalen 2017 byr på en humoristisk perle i Olavshallens lille sal. Velkommen til dette underholdende soloshow, fullt av verbale og fysiske krumspring! Forestillingen har høstet begeistrede anmeldelser i utlandet, og kan kanskje best klassifiseres som en «stand-up-koreografi».

Piece for Person and Ghetto Blaster er inspirert av en selvopplevd hendelse der dansekunstneren Nicola Gunn så en familiefar more ungene med å kaste stein på en rugende and. Hun forsøkte å gripe inn og kjefte på mannen. Det ledet selvsagt ingen steder, hun var i et fremmed land og kunne ikke engang språket.Mannen kjeftet tilbake, stemningen ble aggressiv, han fortsatte å kaste stein og hun gikk hjem og skrev om det på Facebook.

Piece for Person and Ghetto Blaster tar oss med inn i hovedpersonens hodebry, og prøver å plukke fra hverandre noen av de moralske og etiske problemstillingene knyttet til det å blande seg i andre menneskers oppførsel. Akkompagnert av et rytmisk elektronisk lydbilde og en non-stop uforutsigbar koreografi, kretser teksten rundt refleksjoner over fred og konflikt, moralsk relativisme og hva som kan være kunstens funksjon oppi det hele.

Bastard – Trondheim internasjonale scenekunstfestival arrangeres av Teaterhuset Avant Garden, og viser forestillinger på egen scene, i Olavshallens lille sal, Teaterkjelleren på

Trøndelag Teater, Verkstedhallen, Trondhjems kunstforening mm. Finn mer informasjon på www.avantgarden.no

Arrangør: Teaterhuset Avant Garden og Bastard 2017. 

 

Gavekort

Relaterte forestillinger