Cezinando

Trass U18

Utgått forestilling

Priser:

(inkl. avgift)
Ungdom 170,-

Gavekort

Support: Wonder the Boy

Cez omtales som en rapper som skiller seg ut i mengden, både når det gjelder melodier, flow og væremåte. I november 2016 vant han prisen for Årets nykommer på P3 Gull, og gjorde en minneverdig fremføring av radiohiten «Botanisk Hage».

Tross sin unge alder har 20-åringen utmerket seg på den norske hip hop-scenen i flere år, og bygget opp en solid fanskare. 16 år gammel slapp han debut-EPen «Cez 4 Prez», og to år senere fulgte han opp med sin første fullengder «framtid:sanntid». Oslogutten fikk allerede da god rotasjon på radio med låta «€PA», som han senere vant Urørtfinalen 2016 med.

Albumet «Barn Av Europa» ble sluppet i juni 2016, til fantastiske kritikker. En samlet musikkpresse har applaudert det frenetiske, fredfulle og sårbare, men likevel frekke universet Cezinando skaper med sine tekster.

Cezinando har et eksplosivt liveshow som har tatt hele landets konsertpublikum med storm det siste året. Han blir dessuten, med god grunn, omtalt som en sann poet. Sansen for tekst resulterte i at han nylig, foran navn som Stein Torleif Bjella, Jenny Hval og Karpe Diem, håvet inn prisen for Årets tekstforfatter under Spellemann – hvor han også var nominert i kategoriene Årets urban og Årets album.

Konserten er en del av TRASS U18, er gjort mulig i samarbeid med Kultursenteret ISAK, Kimen kulturhus, Carbon Fritidsklubb og Norsk kulturhusnettverk (Kulturspirer). LES MER OM PROSJEKTET HER

Alle konsertene er rusfrie, har fri alder, ekstra vakthold og spilles på flatt gulv (unummerert). Konserten spilles også på Kimen 23. mai. Les mer her

Ansvarlig arrangør: Olavshallen 
Foto: Matias Pasenau

Gavekort

Relaterte forestillinger