The Hollies

"He ain't heavy - he's my brother"

Utgått forestilling

Priser:

(inkl. avgift)
Voksen 520,-

Gavekort

The Hollies kommer til Olavshallen i 2014. Det er da 50 år siden de gikk inn på hitlistene i Norge, med Just one look. The Hollies er et av få internasjonalt kjente band startet på 60-tallet som har turnert kontinuerlig frem til i dag. De har solgt 8000 billetter i Norge siste tre år – Grieghallen 2013 ble utsolgt på en uke.

Gruppen ble inkludert i USAs Rock and Roll Hall of Fame I 2010. Signaturlåten He Ain’t Heavy – He’s My Brother som nådde 1. plass med The Hollies i 1988, gikk julen 2012 igjen til topps i England med Justice Collective til støtte for de etterlatte etter Hillsborough-tragedien.

The Hollies ble startet av Graham Nash og Allan Clarke i Manchester. De tok over etter The Beatles i The Cavern i 1963. De har hatt 32 slagere på Englands hitlister. I'm Alive og I Can't Let Go gikk til topps i England og Long Cool Woman In A Black Dress ble 1. plass i USA. The Air That I Breathe med Tony Hicks’ berømte gitarsolo ble en verdensslager i 1974.

Deres største hits i Norge er I Can't Let Go som gikk til topps på salgslisten i 1966, og Jennifer Eccles som toppet Ti i Skuddet i 1968. På turnéen i Norge i 2014 vil de også spille flest mulig av sine klassikere som Here I Go Again, Look Through Any Window, Bus Stop, Stop Stop Stop, Carrie Anne, On A Carousel, Sorry Suzanne, samt de beste melodiene fra de to nye albumene fra 2000-tallet. Overskuddet fra konsertene går direkte til Bayalpata sykehus i Nepal.

Facebook: Hollies til Norge

YouTube (starter etter 33 sekunder)

Offisiell hjemmeside: http://www.hollies.co.uk

Wikipedia: http://no.wikipedia.org/wiki/Hollies
Arrangør: Helsehjelp til Nepal i samarbeid med Trondheim Live

Gavekort

Relaterte forestillinger