Eva Weel Skram

Kjøp billett
Fre 27. okt 19:30 - 21:00* Store sal Kjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

(inkl. avgift)
Voksen 485,-

Gavekort

Eva Weel Skram, som for mange er kjent fra bandet Eva & The Heartmaker, har hatt to fantastiske år bak seg etter at hun deltok på Hver Gang Vi Møtes i 2016. Der sang hun seg inn mangt et hjerte bl.a med sin nydelig versjon av Henning Kvitnes sin Evig Eies (kun et dårlig rykte).

Siden den gang har hun sammen med sin ektemann og gitarist, Thomas Stenersen, allerede rukket å turnere Norge rundt for fulle hus flere ganger.  På samvittigheten har hun bl.a to utsolgte hus på Byscenen, konsert under Olavsfestdagene sammen med selveste Tom Jones og to utsolgte hus  Operaen i Oslo, for å nevne noe. 

Fjoråret ble så toppet med  tittellåten « Selmas Sang» til NRK sin nye juleklassiker « Snøfall» , som ble meget populær i de tusen hjem. Med seg på turné i høst har hun helt nye låter fra sitt første norskspråklige album som er under innspilling nå, i tillegg til utvalgte låter fra Hver Gang Vi Møtes, gamle hits ikledd nye drakter og en og annen overraskelse.

Eva er ikke fremmed for å by på seg selv fra scenen , så om du har lyst å bli bedre kjent med både Eva og hennes nydelig stemme er det bare å glede seg til konsert med Eva Weel Skram i Olavshallen 27. oktober!

Ansvarlig arrangør: Stageway Talent AS

Gavekort

Relaterte forestillinger