Susanne Sundfør

Music For People In Trouble Tour

Utsolgt
Lør 30. sep 20:00 - 21:30* Store sal Utsolgt
* estimert sluttidspunkt

Priser:

(inkl. avgift)
Voksen 630,-

Gavekort

Susanne Sundfør tar med Music for people in trouble på turné -  "På denne turneen vil jeg ta dere med til et alternativt univers. Jeg gleder meg veldig til å fortelle en historie dere aldri har hørt før. Jeg har med meg noen fantastiske musikere og teknikere, og sammen lover vi å ta dere med til en musikalsk og visuell drømmeverden", forteller Susanne Sundfør om høstens kommende turné.

For anledningen gjør Susanne og hennes musikere en helt spesiell turné - på spillesteder med sittende publikum. De fem konsertene blir en sjelden mulighet til å oppleve en av våre aller største stjerner på noen av landets vakreste scener. 

Det kommende albumet er inspirert av en definerende reise Sundfør gjorde til ulike kontinenter, miljøer og politiske virkeligheter - fra Nord Korea til Amazonas. Og nøyaktig en måned etter albumslipp legger hun ut på en meget eksklusiv norgesturné, der fem av landets flotteste saler får besøk av Susanne Sundfør og hennes band. 

Susanne Sundfør fortsetter å levere musikalsk magi, og med den nylig utgitte låta «Undercover» som kom ut 6.juni befester hun igjen sin posisjon som en av landets virkelig store stjerner. Music for people in trouble slippes 8. september. 

Vær rask på labben dersom du ønsker billett - her blir det ingen ekstrakonserter!

Vi annonserer support!

Gard Nilssen's Acoustic Unity

I løpet av de siste 10 årene har Gard Nilssen etablert seg som en av landets mest aktive og ettertraktede trommeslagere. Han er kjernemedlem i band som Bushman's Revenge, Cortex, Team Hegdal og i senere tid sPacemoNkey, er sentral i backingbandet til Susanne Sundfør, samt har medvirket i en rekke andre større og mindre prosjekter. 

En på alle måter imponerende CV som inneholder ulike former for kontemporær jazz, akustisk som elektrisk, samt annen eksperimentellvillig musikk. En slags rød tråd går det likevel igjennom alle prosjektene han medvirker i; energi, spilleglede, kreativitet og kvalitet. Det er tydelig at Nilssens musikalske kvaliteter blir satt pris på innen et bredt spekter av moderne musikk, og han begynner da også å bli lagt merke til blant et større publikum.  Gard Nilssen's Acoustic Unity platedebuterte i 2015 med den forrykende "Firehouse" på Clean Feed, et album med energisk, spenstig, tidvis kompleks men samtidig i høyeste grad medrivende jazz som frisker opp det klassiske saksofon, bass og trommer-formatet. Utgivelsen fikk svært god mottakelse både her til lands, blant annet med Spellemann-nominasjon, men ikke minst i utlandet med bl.a annmeldelse i New York Times. Med seg i bandet har Nilssen Ole Morten Vågan på kraftfull og elastisk kontrabass, og André Roligheten på jublende og begeistret saksofon.

Gavekort

Relaterte forestillinger