Susanne Sundfør

Music For People In trouble Tour

Kjøp billett
Lør 30. sep 20:00 - 21:30* Store sal Kjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

(inkl. avgift)
Voksen 630,-

Gavekort

Susanne Sundfør tar med Music for people in trouble på turné -  "På denne turneen vil jeg ta dere med til et alternativt univers. Jeg gleder meg veldig til å fortelle en historie dere aldri har hørt før. Jeg har med meg noen fantastiske musikere og teknikere, og sammen lover vi å ta dere med til en musikalsk og visuell drømmeverden", forteller Susanne Sundfør om høstens kommende turné.

For anledningen gjør Susanne og hennes musikere en helt spesiell turné - på spillesteder med sittende publikum. De fem konsertene blir en sjelden mulighet til å oppleve en av våre aller største stjerner på noen av landets vakreste scener. 

Det kommende albumet er inspirert av en definerende reise Sundfør gjorde til ulike kontinenter, miljøer og politiske virkeligheter - fra Nord Korea til Amazonas. Og nøyaktig en måned etter albumslipp legger hun ut på en meget eksklusiv norgesturné, der fem av landets flotteste saler får besøk av Susanne Sundfør og hennes band. 

Susanne Sundfør fortsetter å levere musikalsk magi, og med den nylig utgitte låta «Undercover» som kom ut 6.juni befester hun igjen sin posisjon som en av landets virkelig store stjerner. Music for people in trouble slippes 25.august. Konsertbilletter er i salg fredag 23. juni kl 10.00.

Vær rask på labben dersom du ønsker billett - her blir det ingen ekstrakonserter!

Gavekort

Relaterte forestillinger