Planlegg ditt besøk

Kjøp billetter

Salene

Store sal
NB! Fra 1. august 2017 endrer vi på salkartet. Rad 1 blir da tidligere X1 på flatt gulv. Rad 5 er tidligere rad 1. Radene fortsettet deretter suksessivt oppover i parkett og videre på balkong. For visning av nytt salkart, se denne lenken (kun på PC/Mac - ikke mobil) Oppdatert salkart kommer på våre hjemmesider! 

Store sal har en setekapasitet på 1212 plasser som er fordelt på parkett og balkong. Ti plasser til rullestol er satt av på rad 7.

Dersom orkestergraven skal benyttes fjernes 94 stoler på rad 1-4.

Lille sal
Lille sal har en setekapasitet på 356 inkludert fire rullestolplasser på rad 14.

Tilgjengelighet

Billettbestilling
Reservasjon og kjøp av rullestolplasser må gjøres via vår billettluke på 73994050. NYHET! Nå kan du reservere ledsager- og rullestolbillett, få tilsendt lenke til kjøp og fullføre kjøpet hjemme.

Adkomst
Inngangen fra Brattørgata/Krambugata er best egnet for deg med nedsatt funksjonsevne. Glassheisen ligger i enden mot Kjøpmannsgata og frakter deg både opp til Store sal og ned til Lille sal samt til og fra parkeringskjelleren. 

Ledsagerbevis
Ledsagerbevis kan benyttes til alle våre forestillinger. Ta direkte kontakt med billettluka på 73 99 40 50 NYHET! Nå kan du reservere ledsager- og rullestolbillett, få tilsendt lenke til kjøp og fullføre kjøpet hjemme. Det er satt en begrensning på seks og to plasser i hhv Store og Lille sal.

Rullestolplasser
Det er satt av rullestolplasser på alle forestillinger både i Store sal (rad 7) og i Lille sal (rad 14). I Store sal kan det også settes inn løse stoler på rad 7. Rullestolplasser må reserveres via vår billettluke på 73994050.

Teleslynge 
Vi har installert teleslynge i begge våre saler. Utstyret har kun effekt mellom rad 9 til rad 17 i parkett i Store sal. I Lille sal er effekten like god på alle seter når tribunene er ute. På flatt gulv har utstyret kun effekt foran i salen.

Program

Hjemmesida er alltid den mest oppdaterte kanalen. Du finner oss på Facebook og Instagram også.

Savner du et trykket program, eller skal gi et gavekort og ønsker å legge ved noe? Nå kan du printe ut programmet fra hjemmesiden. Bruk ctrl + P om du har PC eller cmd + P om du bruker Mac og du får en fin utskriftsvennlig versjon. 

Servering

Våre barer i 2. og 3. etasje serverer kaffe, mineralvann, snacks, småsjokolade, musserende, øl og vin i alle pauser og åpner en time før forestillingsstart for arrangement i Store sal. Alkohol kan også taes med inn i salen under arrangement, men baren stenger under forestilling. 

Parkering

Det er P-plasser under Olavshallen, med innkjøring fra Fjordgata. Ellers er det parkering i Fjordgata, Kjøpmannsgata og parkeringshuset ved Jernbanen som er nærmest. Det er reservert parkering for forflytningshemmende i Krambugata.

Fotografering og mobilbruk

På de aller fleste forestillinger er de ikke tillatt å fotografere/filme.

Vi ser helst at du har mobilen i lomma. Ingen som har kjøpt billett ønsker å se konserten gjennom ditt mobilkamera. VIS HENSYN til de rundt og bak ved eventuell mobilbruk. 

 

Aldersgrense

Vi gjør oppmerksom på at en del av barne- og familieforestillingene har en anbefalt nedre aldergrense (ofte tre år). På grunn av brannforskrifter må alle publikummere løse inn billett, også barn under ett år.

FRI ALDER: Det er ingen aldersgrense på våre forestillinger med mindre det er spesifisert på arrangementssiden vår.

Garderobe

Det er garderobe i foajeen i 2. etasje. Garderoben er åpen inntil 20 minutter etter forestilling og koster kr 20. Ved forestillinger i Lille sal har vi ubetjent garderobe.

Billettluka

Informasjon om billettluka finner du her

Dørene i Olavshallen åpner alltid en time før arrangementet/forestillingen begynner. Ved arrangement på lørdag og søndag åpner billettluka to og en halv time før arrangementet begynner. Ved arrangement i ukedager har billettluka åpent hele dagen frem til arrangementsstart.

Gjenglemt

Har du mistet eller glemt noe? Send oss en e-post på oh@olavshallen.no

Kjøpte billetter

Kjøpte billetter refunderes ikke, heller ikke ved sykdom. Hvis et arrangement har flere forestillinger er det imidlertid mulig å bytte forestilling innenfor samme priskategori dersom det er ledige plasser.

Store sal

Lille sal