Hva skjer til høsten?

Se, det er vi ikke helt sikre på. Vi har foreløpig bare lov til å ha 200 personer i salene våre og det skal i skrivende stund være to seter mellom hver person/gruppe.

Hvorfor vet vi ikke hvilke forestillinger som blir avlyst eller gjennomført?

Mange arrangementer har solgt mer enn 200, så noen arrangementer jobber vi med å få flyttet fra Lille sal til Store sal, noen arrangment kan dobles fra en til to konserter på samme dag, mens noen igjen vil bli avlyst. Hvilke vet vi ikke ennå. Det å dra på turné og spille konserter involverer mange mennesker og medfører store kostnader og det lar seg rett og slett gjennomføre med billettinntekter fra kun 200 publikummere (160 i Lille sal). Vi venter spent på nye retningslinjer fra myndighetene og hvilke kompensasjonsordninger arrangør/artist og Olavshallen som utleier kan søke på slik at vi kan ha så mange arrangment som mulig!

Vi ber igjen om din tålmodighet, da dette er en krevende tid for bransjen vår.

Om du har kjøpt billett, skal det ikke være nødvendig for deg å ta kontakt med oss, vi tar kontakt med alle som har kjøpt billett og som vi har kontaktinfo på med informasjon om flytting eller avlysning.

Vi får mange henvendelser fra vårt publikum med spørsmål om avlysninger og flyttinger. Under finner du svar på de vanligste spørsmålene.

Flytting vs. gjennomføring?

Hvorfor blir noen arrangement flyttet, noen avlyst mens andre kan gjennomføres og hvem bestemmer dette?
På enkelte arrangement er det solgt for mange billetter til å kunne gjennomføre med myndighetenes pålegg om kun 200 i salen (160 i Lille sal). Flyttinger og avlysninger med mange involverte kan påvirke store turneer og det planlegges ofte 1 - 2 år i forveien, så flytting blir rett og slett for krevende logistikkmessig. Noen arrangement har ikke solgt flere billetter enn at vi kan dele i to og gjennomføre, men dette kommer an på hvor stor produksjonen er og om det kan forvares økonomisk å reise på turné/gjennomføre med kun 200 billetter å selge. Arrangørene (Trondheim Stage, Stand up Norge, Stageway for å nevne noen) tar selv denne avgjørelsen, da Olavshallen kun leier ut sine lokaler.

Andre ofte stilte spørsmål

Jeg har gavekort som går ut på dato. Får jeg forlenget utløpsdato?
Ja! Send oss en e-post på billett@olavshallen.no med gavekortnummer som starter med 90-99... og vi forlenger det i ett år.

Kan jeg kjøpe billetter til høstens forestillinger?

Ja, det kan du trygt gjøre. Blir det avlyst får du refundert pengene for billetten (eks avg)

Er det trygt å gå på konsert?

Selvsagt! Vi gjør alt vi kan for å redusere smitte. Vi har håndsprit ved hver inngang, god avstand mellom publikum i salen (to seter mellom hver gruppe) og hyppig renhold av stolrygger, armlener og flater/håndtak. Vi følger til enhver tid gjeldende regler fra smitteverns-regler, og har innført registrering via QR kode på hvert sete. På den måten letter vi arbeidet ved evt. smittesporing. Du som publikum har dog også et ansvar: Hold deg hjemme hvis du føler deg syk, host i albukroken, bruk samme vei ut som inn i salen og hold avstand til andre.

Hvor finner jeg informasjon om eventuelle avlysninger og flyttinger?
Alle som har kjøpt billett vil få e-post og SMS om forestillinger som flyttes eller avlyses. Vi har dessverre ikke data på alle, og noen havner i spam (sjekk spamfilteret ditt).
Flytting av konserter blir også annonsert her på nettsiden og på Facebooksiden til det enkelte arrangementet.

Hva skjer med billetten min?
Kjøpte billetter kan brukes på ny dato der arrangementet er flyttet med mindre du får annen informasjon.
Samme tidspunkt gjelder med mindre annet er opplyst på nettsiden vår. Billettinntektene går til artisten, ikke til Olavshallen, så vi håper du ønsker å støtte artisten om ny dato ikke passer og ikke refundere. Du kan også glede en venn med billettene!

Hva skjer ved avlysning av arrangement?
Vi tar kontakt med deg, det skal ikke være nødvendig å ta kontakt med oss. Ved avlysning vil du automatisk få refundert dine billetter (eks avgift) med mindre du har kjøpt over disk, da sender du en e-post til billett@olavshallen.no. Vår billettleverandør har mange billetter å refundere på nasjonalt nivå, så det kan ta opptil seks uker å få de på konto. Eventim er avsender om du søker i nettbanken.

Endrede forestillinger

Her er det vi vet, og listen bli kontinuerlig oppdatert:

DATO

FORESTILLING

STATUS

22. august

Trine Lise Olsen

Flyttes til Store sal samme dag

Nye billetter vil bli utstedt

9.-11. oktober

Så som i himmelen

Avlyst Billetter refunderes automatisk (se info over)

8. november

Svanesjøen Avlyst Billetter refunderes automatisk (se info over)
10. september Foredrag med Berit Nordstrand Flyttes til 2. mars 21

Samme billett benyttes inntil videre

6. september Vennebyen - Apa og rockemysteriet Flyttes til 19. september 21 Samme billett benyttes inntil videre
24. september Foredrag med Wasim Zahid Flyttes til 3. februar 21 Samme billett benyttes inntil videre
26. september

Dag Sørås - Vrangforestillinger

Deles i to: 19.00 og 21.30 (Lille sal) Nye billetter vil bli utstedt. De 160 første som har kjøpt på forestilling 1 og de 160 siste på forestilling 2