The Wall 2018

Kjøp billett
lør. 24. feb.20:00Store salKjøp

Priser:

(inkl. avgift)
610 ,-

Gavekort

Etter et fravær i 2017, inntar The Wall - a Tribute to Pink Floyd igjen scenen i Trondheims storstue Olavshallen, i februar 2018. Etter utsolgt konsert og strålende tilbakemeldinger i 2016 hvor bandet presenterte et show spekket med lys og effekter i tråd med Pink Floyds visjoner, har de holdt flere konserter rundt i landet.

Publikummet som har overvært tidligere konserter vil fortsatt få høre noen av de største hitene som Shine on you crazy diamond, Another brick in the wall, Great gig in the sky m.fl., mens noen er skiftet ut.

Bandet bestreber seg fortsatt på å gjenskape låtene med nøyaktighet både i forhold til det musikalske og det visuelle, dog med en liten ”touch” av seg selv. The Wall – a Tribute to Pink Floyd ønsker dere velkommen til et spektakulært show, hvor de nesten kan garantere for at du får overvære en konsert med noen av de beste låtene og nok en gang et visuelt uttrykk som er Pink Floyd verdig.

Gavekort

Relaterte forestillinger