Thank you for the music. Vi elsker ABBA

Siste sjanse
lør. 27. jan.18:00Store salUtsolgt
lør. 27. jan.20:30Store salSiste

Priser:

(inkl. avgift)
535 - 595 ,-

Gavekort

Etter utsolgte hus i et helt år, kommer suksesshowet ”Thank You For The Music: Vi elsker ABBA” endelig til Trondheim og Olavshallen! Ikoniske Inger Lise Rypdal, Stjernekampvinner Rita Eriksen, Stavangerkameratenes Tommy Fredvang, musikalstjerne Jannike Kruse og ”The Voice”-vinner Knut Marius Djupvik deler scenen i et storslått hyllestshow til den legendariske svenske gruppen. Sammen skaper de musikalsk magi av ABBAs mange hits – sangene vi elsker som ”Dancing Queen”, ”Mamma Mia!”, ”Waterloo”, ”Take A Chance On Me” og ”The Winner Takes It All”.

Showet er blitt hyllet av et unisont anmelderkorps, der bl.a. VG, Aftenposten og Kulturkompasset har trillet terningkast 5. VGs anmelder kaller showet en ”energibombe som burde skrives ut på blå resept”.

Regi: Johan Osuldsen. Musikalsk leder: Hans Einar Apelland. Kostymer: Cårejånni Enderud. Scenografi: John-Kristian Alsaker. Produsent: Over Norge.

Varighet: 90 minutter uten pause

Gavekort

Relaterte forestillinger