Rasmus & Verdens Beste Jul

Kjøp billett
søn. 17. des.14:30 - 15:30*Store salUtsolgt
søn. 17. des.17:00 - 18:00*Store salKjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

(inkl. avgift)
230 - 315 ,-

Gavekort

Rasmus og Verdens Beste Band avslutter årets 10 års jubileum med Verdens beste jul i Olavshallen. Bandet - som i år har gitt ut den kritikerroste barneplata BANJO PÅ BADET og spilt bursdagsforestillinger på Trøndelag Teater - topper laget denne søndagen og feirer jul med Hula hula, Gul snø, Barneskirenn, Puppan te pappa, og "live" pepperkakebaking. Som vanlig medvirker unger fra Trondheim kommunale kulturskole, men i år blir det også nye gjester og overraskelser ... + selvfølgelig et par "hits" fra bandets aller aller siste plate. "Når Cowboyan får baby" for eksempel. 

Forestillingen er skreddersydd for hele familien. Rasmus og verdens beste band har allerede befestet sin posisjon som vår generasjons Knutsen og Ludvigsen. Rasmus Rohde og bandet hans har tidligere gitt ut 4 plater, tre ble nominert til Spellemannsprisen, og to av dem vant. ”Kyssing e hæslig” i 2007, og “Puppan te pappa» i 2010. Et sjeldent musikalsk nivå, med andre ord.

Gavekort

Relaterte forestillinger