Multiplié dansefestival: Again

Kjøp billett
tor. 12. apr.19:30Store salKjøp

Priser:

(inkl. avgift)
150 - 280 ,-

Gavekort

TSO, Zero Visibility Corp og DansiT - Dansekunst i Trondheim og Midt-Norge presenterer danseforestillingen Again

Multiplié dansefestivalZero Visibility CorpAgainKoreografiIna Christel JohannessenKomponistMarcus FjellströmDirigentChristian EggenDansereLine Tørmoen Camilla Spidsøe Cohen Pia Elton Hammer Antero Hein Mate Meszaros Kristina Søetorp Sudesh Adhana  Co-produsert av NorrlandsOperaen 

AGAIN
again and again
come again
and again, it might not happen….

AGAIN byr på et komplekst samspill mellom musikk, dans og et visuelt scenebilde. Som så ofte i Ina Christel Johannessens forestillinger stilles det her spørsmål relatert til livets mange motsetninger. AGAIN er en nøye sammensatt komposisjon mellom det visuelle og det lydlige, der nærhet og distanse opptrer samtidig og det fremvises styrke så vel som skjørhet.  

Multiplié Dansefestival er en biennale og et av DansiT – Dansekunst i Trondheim og Midt-Norge – sine største arrangement. Multiplié gjennomføres i år for åttende gang. For mer informasjon og festivalprogram se www.dansit.no

AGAIN hadde premiere ved NorrlandsOperan i Umeå med NorrlandsOperans Symfoniorkester i november 2012.

Gavekort

Relaterte forestillinger