Multiplié dansefestival: Again

Kjøp billett
tor. 12. apr.19:30Store salKjøp

Priser:

150 - 280 ,-

Gavekort

TSO, Zero Visibility Corp og DansiT - Dansekunst i Trondheim og Midt-Norge presenterer danseforestillingen Again

Multiplié dansefestivalZero Visibility CorpAgainKoreografiIna Christel JohannessenKomponistMarcus FjellströmDirigentChristian EggenDansereLine Tørmoen Antero Hein Pia Elton Hammer Christine Kjellberg Mate Meszaros Anne Plamodon Sudesh AdhanaMusikerTommy Janssen Teknisk crew

Thomas Bruvik, lys
Morten Pettersen, lys
Aleksandra Misztur, scene/kostyme

AGAIN
again and again
come again
and again, it might not happen….

AGAIN byr på et komplekst samspill mellom musikk, dans og et visuelt scenebilde. Som så ofte i Ina Christel Johannessens forestillinger stilles det her spørsmål relatert til livets mange motsetninger. AGAIN er en nøye sammensatt komposisjon mellom det visuelle og det lydlige, der nærhet og distanse opptrer samtidig og det fremvises styrke så vel som skjørhet.  

Multiplié Dansefestival er en biennale og et av DansiT – Dansekunst i Trondheim og Midt-Norge – sine største arrangement. Multiplié gjennomføres i år for åttende gang. For mer informasjon og festivalprogram se www.dansit.no

AGAIN hadde premiere ved NorrlandsOperan i Umeå med NorrlandsOperans Symfoniorkester i november 2012. Turnémanager: Kirsti Ulvestad

Gavekort

Relaterte forestillinger