Spillmusikk: Score

Kjøp billett
ons. 29. nov.19:30Store salKjøp
tor. 30. nov.19:30Store salKjøp

Priser:

(inkl. avgift)
300 - 380 ,-

Gavekort

Konsertsuksessen Score er tilbake med en helt ny produksjon med spillmusikken i storformat.

  DirigentNick DaviesSolistSabina Zweiacker, sangKonferansierOrvar SäfströmBillettpris er kr 380 - Prisen for barn er kr 300   

Dette er tredje gang TSO tolker flere av spillsjangerens aller beste komposisjoner, og konsertene har trukket fulle hus. I dag er spillmusikken stadig oftere å høre også i konsertsalene. Score gir deg en mulighet til fordypelse i et kulturelt uttrykk uten tastatur og spillkonsoller, mobiltelefoner og iPod. Score tar deg med på en musikalsk reise i spillenes fortryllende verden. Kom og del en fantastisk musikkopplevelse. Med eller uten erfaring fra spillenes verden. Du får høre fra populære titler som Everybody’s Gone to the Rapture, Sonic the Hedgehog, Final Fantasy VI, Conan Exiles, Battlefield 1, Halo, The Witcher 3, Bloodborne, Assassin's Creed IV/ Black Flag, Wing Commander, Secret of Mana, MegaMan, Horizon Zero Dawn, Final Fantasy VI

Gavekort

Relaterte forestillinger