Amanda Delara

Kjøp billett
fre. 26. jan.19:00Lille salKjøp

Priser:

175 ,-

Gavekort

Amanda Delara er fortiden en av landets mest spennende artister. Under oppveksten i Nes startet hun i tidlig alder a° spille piano, og var ikke mer enn tena°ring da hun begynte a° skrive egen musikk. Takket være et hjem med flere klassiske instrumenter lærte Amanda seg a° spille ba°de piano og fiolin. Etter hvert la hun ut musikk pa° sosiale medier og det grep oppmerksomheten til folkene bak Nico & Vinz, som raskt signerte henne til uavhengige GR:OW Records. Sommeren 2016 ble hun oppdaget av artistprogrammet til Red Bull Sound Select, som resulterte i utsolgt konsert pa° Parkteatret hvor hun delte scenen med britiske Dua Lipa. Gr:ow Records publiserte hennes første singel «Paper Paper» som raskt ble A-listet hos P3. Med det siste halva°rets myriade av opptredener pa° viktige festivaler ba°de i Norge og utenlands, er det ingen tvil om at 2017 var Amanda Delaras a°r og ser frem mot 2018! Vi gleder oss stort til hennes konsert i Trondheim!

Gavekort

Relaterte forestillinger