Donny McCaslin

Kjøp billett
ons. 9. mai21:00Lille salKjøp

Priser:

220 - 320 ,-

Gavekort

Donny McCaslin

Lyden av Bowies Blackstar

 Donny McCaslin er en grammy-prisvinnende amerikansk saksofonist, komponist og musikalsk pioner. Han fikk sitt største internasjonale gjennombrudd som bandleder på David Bowies svanesang «Blackstar». Kritikere fremhevet McCaslins visjon og talent som et bærende element i utgivelsen, som ble et av årets mest omtalte og beste. 

McCaslin er likefullt en artist med en lang og merittfylt solokarriere bak seg. Han har utviklet sin stil over 25 år, fra klassisk skolert jazzmusiker til allsidig komponist med inspirasjoner fra funk, rock, hip-hop og elektronika. «Beyond Now» fra 2016 er hans siste av hittil 12 album, der han videre utforsker sin fascinasjon for popmusikk fra ståstedet som jazzmusiker. 

For hver utgivelse har McCaslin skapt en ny vri på musikken sin, og live kan man forvente like mye melodisk teft som eksperimentell eventyrlighet og teknisk talent. 

Donny McCaslin - saksofon

Jonathan Maron - bass

Zach Danziger - trommer

TBA - keys

Ansvarlig arrangør: Trondheim Jazzfestival 

Foto:  Jimmy King

Gavekort

Relaterte forestillinger