Kjøp billett
lør. 29. sep.20:00Store salKjøp

Priser:

Voksen495 ,-

Praktisk info

Konserten starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før.  Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50. Gruppebestillinger gjøres på billett@olavshallen.no

Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel.

Gavekort

Henning Kvitnes & Gutta i Bandet – Høsten 2018

 ”40 år på veien – og 60 runder rundt sola”

På sensommeren 2018 slipper Henning et nytt album; ” 60 runder rundt sola” – og feirer samtidig 40 år på veien med en turne med ”Gutta i Bandet” fra slutten av september. 6 Guttær på scenen og forhåpentligvis fullt i salen.

Turneen blir ingen mimring i gammel grut, men en blanding av nye sanger, de mest kjente, og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av sanger på norsk.  

Det var egentlig ikke mening å gi ut flere album, men sanger presset seg på og ville ut i verden – og et trofast Publikum fortjener noe nytt. Poetisk, melodiøst, rocka, humoristisk og personlig er stikkord - fra en jordnær sangpoet fra helt sørøst i landet – som de siste 10 -15 åra har hatt en eventyrlig publikumsoppslutning.

På scenen:

Henning  Kvitnes:                Sang og gitar

Freddy Holm:                      Div. strengeinstrumenter - kor

Eivind Ystrøm Petersen:       Gitar og kor

Jon-Willy Rydningen:            Div. tangenter

Tor Hauge:                          Trommer og perkusjon

Rino Johannessen:               Bass og kor                

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.