Rockheim Hall of Fame

Kjøp billett
søn. 27. mai20:00Store salKjøp

Priser:

410 ,-

Praktisk info

Konserten starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før.  Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50. Gruppebestillinger gjøres på billett@olavshallen.no

Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel.

Gavekort

Bli med på festen når Kari Bremnes, Morten Abel og Stage Dolls offisielt innlemmes i Rockheim Hall of Fame. Artistene er selv til stede for å bli hedret og dele historier og musikk med publikum, sammen med en rekke overraskelsesgjester på scenen. Rockheims ærespris vil også bli delt ut i løpet av seremonien.

Programleder: Jon Niklas Rønning.

Seremonien blir filmet og sendt på NRK1.

Seremonien arrangeres av Rockheim – Det nasjonale museet for populærmusikk.

Dette er en årlig utdeling av Norges gjeveste musikkpris. 

Ni artister ble nominert av en komite bestående av Jan Eggum, Sissel Guttormsen, Claudia Scott, Larry Bringsjord, Ingrid Kindem og Arvid Skancke-Knutsen. En storjury på ca. 150 personer tilknyttet musikkbransjen har stemt fram de tre som i år skal innlemmes i Rockheim Hall of Fame.

 Velkommen til fest!

 

Kari Bremnes

Kari Bremnes (født 9. desember 1956) er svært anerkjent som sanger, musiker og låtskriver. Selv om hun nesten utelukkende synger på norsk, har det ikke hindret henne i å nå ut til et betydelig publikum i bl.a. Tyskland. Hun er en svært god sceneartist og historieforteller, og har siden 1987 gitt ut 15 studioalbum av høy kvalitet. I tillegg kommer en lang rekke plater i samarbeid med andre artister. Hun har mottatt Spellemannprisen tre ganger, og har også blitt belønnet med blant annet Gammleng-prisen, NOPA-prisen og Edvard-prisen. 

Morten Abel

Morten Abel (født 15. oktober 1962) har satt mange rekorder på både plate- og konsertmarkedet, og har klart å være ledende innen norsk rock i tre forskjellige konstellasjoner i tre forskjellige perioder: Først som medlem av Stavanger-bandet Mods på 80-tallet, deretter som frontfigur i The September When på 90-tallet, og i de senere år som populær soloartist. I 2015 kom artisten med sitt første soloalbum på norsk. Han har også medvirket i filmer og sceneforestillinger, og har selv skrevet musikk til teater og film. 

Stage Dolls

Stage Dolls startet opp i Trondheim i 1983. Anført av låtskriver og gitarist Torstein Flakne skulle de få betydelig suksess med sin fengende hardrock. De debuterte med LP-en «Soldier’s Gun» i 1985, og oppnådde stadig bedre salgstall med oppfølgerne «Commandos» og «Stage Dolls». Også i USA

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.