Lånkerevyen byr på sæ sjøl!

Kjøp billett
fre. 13. apr.18:30 - 20:00*Lille salUtsolgt
fre. 13. apr.21:00 - 22:30*Lille salKjøp
lør. 14. apr.18:30 - 20:00*Lille salFå bill
lør. 14. apr.21:00 - 22:30*Lille salKjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

400 ,-

Gavekort

Lånkerevyens fantastiske univers gjorde furore og fikk terningkast 6 i Adressa da de gjorde strandhugg i Lille Sal i Olavshallen våren 2016. Den hardtarbeidende gruppa utfordrer og sprenger revysjangeren og er landets suverent mestvinnende revygruppe på NM i Revy på Høylandet med 27 priser spredt over samtlige kategorier og en ærespris inkludert. Lånkerevyen har vunnet seg et rennomme i revyverdenen og har et bredt spekter av nye revyperler å vise fram denne gangen også, i forestillingen Lånkerevyen byr på sæ sjøl!

"Olav Trygvason – kom deg ned av sokkelen og inn i Lille Sal i Olavshallen 13. og 14.april. Du vil ikke angre! Det blir ellevilt og energisk, det blir fysisk utfoldelse, verbalkunst og musikalske krumspring. Humoren står i høysetet og aktørene er klare til å gi alt!

No kjæm vi tebake!  Kåmmå du og!"

Gavekort

Relaterte forestillinger