Gråtende hender

Kjøp billett
tir. 13. feb.19:00 - 20:30*Lille salKjøp
ons. 14. feb.19:00 - 20:30*Lille salKjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

220 - 400 ,-

Gavekort

Hva skjedde med døve i Hitlers Tyskland?

Hva skjedde med døve og funksjonshemmede, både i tiden før og under 2. verdenskrig? Hvilke redsler og ufattelig ondskap ble mennesker utsatt for?

Temaet er omfattende og ukjent for de fleste. Teater Manu har gjennom årene opparbeidet seg et omfattende arkiv av dokumentarisk materiale, og har gjennomført intervjuer med overlevende fra Holocaust. Teater Manu har også hentet inspirasjon fra Holocaustmuseet i Jerusalem, Oslo og Berlin.

Det perfekte menneske

Denne historien er viktig for forståelsen av ideen om «det rene og perfekte lytefrie menneske» - som var en del av nazismens ideologi.

Hvordan startet det? Det er mange spørsmål. Svarene er ikke enkle. Det viktigste er at vi prøver å forstå - og at vi spør oss:

Kan det skje igjen?

Teaterforestillingen Gråtende hender

De grusomme overgrepene lar seg ikke beskrive i en tradisjonell teaterform, til det er virkeligheten for grusom og grotesk.

Gråtende hender er derfor ingen vanlig teaterforestilling, ingen oppdiktet historie. Vi skal fortelle om noe som virkelig har skjedd, og i denne historien overgår virkeligheten enhver fantasi.

Gavekort

Relaterte forestillinger