Trondheim Calling 18

Kjøp billett
tor. 1. feb.22:00 - 0:45*Lille salKjøp
* estimert sluttidspunkt

Gavekort

22:00 Sturla

  • Olavshallen Lille Sal to., februar 1, 22:00
  • Byscenen Anneks fr., februar 2, 23:30

Sturla (Sturla Fagerli Larsen) er en ambisiøs 23 år gammel låtskriver og pop-artist, med tydelig inspirasjon fra artister som Gabrielle, Sondre Justad og Håkan Hellstrøm. Han ønsker å sette hjemstedet Orkdal på kartet, med ærlige tekster på bred Orkdal-dialekt.

Sturla signerte med Sony Music Norway like før han slapp sin første singel ”Storby” 22. september, ei låt han beskriver som en drømmende flukt fra virkeligheten og en urban kjærlighetserklæring.

Vi gleder oss til å følge med på Orkdalingen, som sier han har mye musikk han gleder seg til å vise frem. 


23:00 Nadia Warholm

  • Olavshallen Lille Sal to., februar 1, 23:00
  • Knaus - Studentersamfundet i Trondhjem lø., februar 3, 22:00

Trondheimsbaserte Nadia Warholm er kanskje mest kjent fra Idol, der hun i 2016 kom helt til opp 10. Med sin helt fantastisk stemme er det ikke rart at de store musikkselskapene har meldt sin interesse.

Nadia sin første singel er rett rundt hjørnet, og skal vi tro snakkisen kommer hun til å bli den nye store stemmen innenfor norsk popmusikk.

Nadia Warholm

00:00 Farao

  • Olavshallen Lille Sal to., februar 1, 00:00

Farao er det musikalske aliaset til låtskriveren, produsenten og multiinstrumentalist Kari Jahnsen. Kari kommer opprinnelig fra Valdres, og lager fortryllende popmusikk som speiler de dramatiske omgivelsene hun har vokst opp med. Musikken er både uforutsigbar og spennende, og vokser for hver lytterrunde.

I 2014 slapp Farao sin første singel «Hunter», og like etter kom den selvtitulerte debut EP-en. Samme år reiste hun til Island for å spille inn sitt første album «Till It’s All Forgotten», som kom ut i 2015.

Nå tilbringer Farao mye tid i studio, og vil i 2018 presentere ny musikk for oss.Gavekort