Songbird

Rita Eriksen

Kjøp billett
fre. 26. okt.18:30 - 20:00*Lille salKjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen470 ,-

Gavekort

Den Store Stemmen står i fokus når Rita Eriksen synger seg inn i Eva Cassidys sjelfulle, musikalske univers. I denne konserten får vi endelig oppleve Rita Eriksens fulle register – slik hele Norge stemte henne fram som den første vinneren av NRKs Stjernekamp. Songbird i Rita Eriksens tolkning, har fått enormt med popsitive tilbakemeldinger i de 2 sessongene den har vært presentert. Utsolgt hus og fantastiske tilbakemelding, gjør at hun nå velger å fortsette ut 2018, før hun runder av og går løs på nye prosjekter.

Med sin klokkeklare røst bergtok Eva Cassidy en hel verden med sine tolkninger av nyere amerikanske klassikere fra 1960-, 70- og 80-tallet. Rita Eriksen er en beslektet sjel. Hun vokste opp i samme tiår som Eva Cassidy og har hentet inspirasjon i det samme musikalske landskapet – fra soul til blues, folkemusikk til pop. Bundet sammen med paralleller fra sine respektive liv og musikalske forbilder byr Rita Eriksen i denne konserten på klassikere som Fields Of Gold, Over The Rainbow, God Bless The Child, What A Wonderful World, Time After Time, Chain Of Fools, Autumn Leaves og selvsagt Songbird. 

Medvirkende musikere:  Frank Eriksen: gitar- Kriss Stemland: Piano, gitar, dobro- Gjermund Silseth: Kontrabass

Ansvarlig arrangør: Rocksport Booking AS

Gavekort

Relaterte forestillinger