Labyrinter!

Andrè Bjerkes rim & regler

Kjøp billett
søn. 4. mars13:00 - 13:45*Lille salKjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen295 ,-
Barn150 ,-

Gavekort

En teaterkonsert med Karoline Krüger og fru Nitters Rytmeorkester
Musikantene kommer! De aller fleste voksne har i løpet av sin barndom støtt på lyrikeren Andre Bjerkes barnedikt: fortellinger om Faraoer på ferier og tilsvarende Pyramidebyggere - fru Nitters Datter og andre tungebrekkende historier. Vittige og viltre leker med alfabetet som byggeklosser. I de samme barnedikt-samlingene finnes også dikt med alvorligere klang; om fuglen Pampistiko Pampibanon, som sørger fordi den ikke finnes - om fløytisten som blåser så hardt i sin fløyte at tonen nekter å komme ut...! «Labyrinter!» er et fyrverkeri av en forestilling for barn og ellers alle som elsker Andre Bjerkes barnedikt. Idé og musikk: Karoline Krüger Medvirkende: Sjur Hjeltnes (piano), Eline Sundal (cello), Snorre Bjerck (perk) og Karoline Krüger (trekkspill & vokal) 

Passer for 5 - 12 år og voksne i alle aldre.

Ansvarlig arrangør: HiHat Management

Gavekort

Relaterte forestillinger