Nordic Tenors

Viva la Musica

Kjøp billett
ons. 19. sep.18:00 - 19:30*Lille salKjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen425 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før.  Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50. Gruppebestillinger gjøres på billett@olavshallen.no

Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel.

Gavekort

I  høst legger Nordic Tenors  ut  på  norgesturné  med  sin  forestilling «Viva la Musica». Forestillingen er en hyllest til musikken,  og vil gi  publikum  en  kveld  spekket  med  musikalske  høydepunkter og  humor.  Tårnarien,  Nessun Dorma, Elvis  og nyskrevet musikk er noen  få  eksempler  på  det  du  får  høre.  «Viva  la  Musica»er  et  spansk  uttrykk,  og  betyr«lenge  leve  musikken».  Musikk  har  vært  underholdning  og  terapi  for  oss  mennesker  gjennom  tusenvis  av år. Nordic  Tenors  sprudler  av  sang  og  musikkglede,  og  erklærer  sin  kjærlighet  til  de  vakre  klassiske  perlene  fra  operaens  verden  og  til  musikalske  høydepunkter  fra  pop-og  visesjangeren.  Deres  nydelige  stemmer  har  gitt  mange  gåsehud  og  uforglemmelige  øyeblikk.De  sjarmerende  tenorene  har  vunnet  publikums  hjerter  like  mye  for  sine  humoristiske  innslag  som  for  sine  flotte  stemmer.  Publikum  kan  derfor  glede  seg  til  både  store  musikalske  opplevelser  og  herlighumor  som  vil  gi  lattermusklene  god  trim!Nordic  Tenors  består  av  tenorene  Roald  Haarr,  Sveinung  Hølmebakk  og  Jan-Tore  Saltnes.  De  har  med  seg  sin  eminente  pianist  Øystein  Lund  Olafsen.  Gruppen  har  tidligere  vunnet  Komiprisen,  vært  kongelige  toastmastere,  åpnet  den  nye  operaen  i  Oslo  og  har  vunnet  publikums  hjerter  over  hele landet.

Ansvarlig arrangør: Kulturoperatørene

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.