Jungelboken - en familiemusikal

Få billetter
ons. 25. apr.18:00Lille salUtsolgt
tor. 26. apr.17:00Lille salUtsolgt
tor. 26. apr.19:30Lille salFå bill
fre. 27. apr.17:00Lille salUtsolgt
fre. 27. apr.19:30Lille salUtsolgt

Priser:

170 - 270 ,-

Gavekort

Den dype jungelen er et spennende sted! Langt vekk fra er menneskene bor møter vi den mektige og ville tigeren Shere Khan, han som bærer et intenst hat mot alle mennesker. Shere Khan er på jakt sammen med den alltid sultne gribben Lulu og hyenen Tabaqui, og de jakter på et menneskebarn, hårløs som en liten frosk - ulvegutten Mowgli.  

Mowgli er oppfostret hos ulvene, godt passet på av sin ulvemor Raksha og sine gode venner Bagheera den stolte panter og den kloke og kanskje litt tøvete bjørnen Baloo. Mowgli elsker å løpe rundt i jungelen sammen med sine ulvebrødre og ulvesøstre, og han er ikke redd for noe! Men Shere Khan finner ulvehulen og vil spise Mowgli… Må Mowgli sendes til menneskelandsbyen for å være trygg? Vil han få hjelp av Bandar-Log - apene med kongen Louie i spissen, eller er det noe annet apene vil? Er operaslangen Kaa en venn i nøden? Kan man egentlig stole på en 10 meter lang kvelerslange? 

Det er en nydelig dag i den vakre jungelen. Her lyder alle Jungelens Lov, den eldgamle lov - den som gjelder for alle som går på jakt. PASS PÅ! Og velkommen inn i vår jungel.

Forestillingen varer i ca. 105 minutter, og passer for barn fra 5 år.

140 aktører i alderen 8 – 18 år blir å finne på scenen i denne kjente familiemusikalen. Scenografi og kostymer, sang og dans og gnistrende skuespill – dette er Musikalfabrikkens største løft så langt! 

80 av Musikalfabrikkens aspiranter  (4 – 7 år) vil i tillegg krydre forestillingen. 

Regissør: Bjørn Tore Grøntvedt

Koreografer: Linda Johansen, Rebecka Lange, Claudia Cazorla

Musikalsk ansvarlig: Enya Lillevik

Musikere: Endre Lorentzen, Per Christian Jørstad, Kjartan Klingen, Astrid Rennemo

Kostymedesign og -produksjon: Line Karlsen

Andre pedagoger: Michelle Bjerkli, Cathrine Hoem, Henriette Kittelsen.

Produsent: Grethe Kosberg 

Gavekort

Relaterte forestillinger