No e DDE Jul Igjen

Kjøp billett
fre. 7. des.18:30 - 20:00*Store salKjøp
fre. 7. des.21:00 - 22:30*Store salKjøp
lør. 8. des.18:30 - 20:00*Store salKjøp
lør. 8. des.21:00 - 22:30*Store salKjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen - parkett515 ,-
Voksen - balkong480 ,-
Voksen - sidegalleri380 ,-

Gavekort

 DDEs juletradisjon er like gammel som bandet selv. Opprinnelig var julekonserten turnéavslutning i 1992, kombinert med eget julebord. Den gang besto reportoaret av lånte julesanger samt de ferske hit’ene fra Rai Rai. Etter hvert kom den første utgaven av julesangen ”Kanskje kjæm Nissen”, men det var ikke før i 1999 bandet laget en hel plate med eget julereportoar. ”No e D.D.E. Jul Igjen!” er sammen med Frelsesarméens Juleplate fra 2008, basisen i forestillinga, og for mange blir det ikke riktig jul uten ”Et ord vart lys”, ”Englespellet”, ”Stor og fin gut” og den høytidsstemte ”Julenatt over vårres by”. Jula er tradisjon, og DDE har hvert år gjester med på scenen. Lokale barnekor, stjernegutter og andre overraskelser dras opp av sekken når karene inviterer til julekonsert. D.D.E. lover god julestemning, lun humor og ikke minst ord til ettertanke i denne trivelige førjulsstunda. Forestillinga er egnet for alle aldersgrupper.

Ansvarlig arrangør: Rai Rai Entertainment AS

Gavekort

Relaterte forestillinger