Ronja Røverdatter

En familieforestilling i to akter

Kjøp billett
ons. 20. juni18:00 - 20:00*Lille salKjøp
tor. 21. juni18:00 - 20:00*Lille salKjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen200 ,-
Barn150 ,-

Gavekort

"Den natta Ronja ble født, gikk det et tordenbrøl over Mattisborgen. Det var et tordenvær så ille, at alle småkryp gjemte seg under busker og kratt. Lynet slo ned og laget en sprekk i Mattisborgen, som fikk navnet Helvetesgapet. 11 år etter møter Ronja en gutt på den andre siden av Helvetesgapet. Det er Birk Borkasson, sønnen til Mattis sin erkefiende. Kan de noen gang bli venner? Hva vil Røverhøvdingen Mattis si? "

Ronja og Birk lar publikum møte ekle grådverger, rare rumpenisser, bråkete røvere og skumle villvetter. Velkommen til en eventyrlig reise inn i røvernes rike. 

Rundt 50 skuespillere, musikere og dansere står på scenen denne kvelden. Forestillingen er et samarbeid mellom alle Sjiraffens kunst- og kulturgrupper for mennesker med og uten utviklingshemming. Aktørene er i alder 7-50 år, de fleste med lang fartstid på scenen. Forestillingen er åpen for barn og voksne i alle aldre.

Regi: Ragnhild Arntsen og Elise Hørgård Unsmo, med Ranveig Trælnes og Bjørn Tore Grøntvedt

Musikk under ledelse av: Jonas Holm Lien, Emely Waet og Anna Pernille Erlien Ruud, med Cicilie Andersen

Ansvarlig arrangør:  Sjiraffen Kultursenter

Gavekort

Relaterte forestillinger