Albert Hammond

Songbook Tour 2018

Kjøp billett
søn. 11. mars18:30 - 20:30*Lille salKjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen400 ,-

Gavekort

Du kan nå bli en av de  heldige som får oppleve en unik, intim og helt spesiell konsert. Søndag 11. mars står en av historiens største låtskrivere og hitmakere på scenen i Lille Sal i Olavshallen.

Albert Hammond har skapt et hav av uforglemmelige klassikere som har gledet millioner av mennesker verden over gjennom flere 10-år. Han står bak mere enn 30 listetopper solgt på over svimlende 360 millioner plater. Bare se på dette utvalget.

- It Never Rains In Southern California (innspilt for egen utgivelse) - The Free Electric Band (innspilt for egen utgivelse) - The Peacemaker (innspilt for egen utgivelse) - To All the Girls I´ve Loved Before (skrevet for Julio Iglesias & Willy Nelson) - The Air That I Breathe (The Hollies) - One Moment In Time (Whitney Houston) - I Don´t Wanna Lose You (Tina Turner) - Don´t Turn Around (Tina Turner, Aswad og Ace of Base) - Through the Storm (Aretha Franklin & Elton John) - Careless Heart (Roy Orbison) - Smokey Factory Blues (Johnny Cash) - Room In Your Heart (Living In A Box) - I Need To Be In Love (the Carpenters) - Nothing´s Gonna Stop Us Now (Starship)

Albert Hammond med band på The Songbook Tour 2018 I Olavshallen - Lille sal 11. mars blir nok en stor opplevelse for mange.

Ansvarlig arrangør: Trondheim Live

Gavekort

Relaterte forestillinger