Stairway To Heaven

Led Zeppelin Masters

Kjøp billett
søn. 7. okt.19:30 - 22:30*Store salKjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen630 ,-

Gavekort

Trondheim Concerts & Live Nation presenterer: STAIRWAY TO HEAVEN – LED ZEPPELIN MASTERS Rockehistorien har ikke vært den samme uten Led Zeppelin. Bandet som startet en ny era av Rock, og siden 1969 kanskje har vært den viktigste biten i puslespillet for flere generasjoner av musikere og fans. Nå presenterer vi den ypperste hyllesten til bandet, det australske showet Stairway to Heaven – Led Zeppelin Masters. Og ikke bare er det et band, de har også med et helt 30-mann stort orkester, som skaper en massiv og uforglemmelig forestilling som må oppleves.  Vi er klare for en kveld med alle Zeppelin sine største hits, «Stairway to Heaven», «Kashmir», «Whole Lotta Love» og mange flere. I Olavshallen den 7. oktober blir det en mektig hyllest til en av Rockens største band!

Gavekort

Relaterte forestillinger