Maria Mena

Home for Christmas

Kjøp billett
man. 19. nov.19:00 - 20:30*Store salKjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen570 ,-

Gavekort

Julekonserten til Maria Mena var en av de mest etterspurte konsertene i fjor høst. Den var utsolgt langt tid i forveien, og mange ble skuffet over å ikke få den med seg.  I år blir det en ny julekonsert. Denne gangen er det 19. november som må settes av!

Vidunderlig vakkert, lød VG-anmelderens dom over Maria Menas julehit «Home for Christmas». Dette blir en sjelden anledning til å høre den store norske stemmen fremføre de julesangene som står henne nærmest, samt et utvalg av sine største hits i en høytidsriktig drakt – og selvsagt hennes egen julehit «Home for Christmas».

Maria Mena fikk sitt gjennombrudd som 16-åring med «My Lullaby». Siden den gang har hun befestet posisjonen som en av Nordens mest suksessrike artister. Mena lovprises av noen av verdens største artister, blant Kanye West og Sam Smith. Hun har vært høyt på hitlistene i Europa, Sør-Amerika og Asia, og har i løpet av 11 år fått et verdensomspennende publikum.

Maria Mena har vunnet Spellemannprisen (for albumet «Cause And Effect») og Edvard Grieg-prisen. Hun har også vært nominert til tysk Grammy (Eccho award).

Ansvarlig arrangør:  Live Nation og Trondheim Concerts

Gavekort

Relaterte forestillinger