Rasmus og verdens beste jul

Kjøp billett
søn. 9. des.14:30 - 15:30*Store salKjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen315 ,-
Barn230 ,-

Gavekort

Rasmus og Verdens Beste Band inviterer tradisjon tro til Verdens beste jul i Olavshallen.

Bandet topper laget denne søndagen og feirer jul med Hula hula, Gul snø, Barneskirenn, Puppan te pappa, og "live" pepperkakebaking – i tillegg til “hits” fra bandets Spellemannpris-nominerte plate “Banjo på badet”. Som vanlig medvirker unger fra Trondheim kommunale kulturskole, men i år er dessuten sakofonist/vokalist Sissel Vera Pettersen invitert som “special guest”. Sissel Vera Pettersen er bl.a. kunstnerisk leder for Trondheim Voices. 

Forestillingen er skreddersydd for hele familien. Rasmus og verdens beste band har allerede befestet sin posisjon som vår generasjons Knutsen og Ludvigsen. Rasmus Rohde og bandet hans har gitt ut 5 plater, fire av dem ble nominert til Spellemannsprisen, og to av dem vant. ”Kyssing e hæslig” i 2007, og “Puppan te pappa» i 2010. Et sjeldent musikalsk nivå, med andre ord.

Ansvarlig arrangør: Rohde Aass Produksjoner AS

Gavekort

Relaterte forestillinger

 • Teater|Familie/Barn

  Jungelboken - en familiemusikal

 • Familie/Barn

  Ronja Røverdatter

  En familieforestilling i to akter

 • Familie/Barn

  MGP jr. juleturné 2018

 • Familie/Barn

  Ronja Røverdatter

  En familieforestilling i to akter