Boeing Boeing

Trondheim Lufthavn, Værnes

Kjøp billett
lør. 26. mai20:00 - 22:00*Lille salKjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen390 ,-

Praktisk info

Konserten starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før.  Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50. Gruppebestillinger gjøres på billett@olavshallen.no

Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel.

Gavekort

I Jernteppet Teaterlags versjon av Marc Camolettis klassiske farse «Boeing Boeing» er innholdet modernisert og handlingen lagt til Trøndelag, men forviklingene er fremdeles like altoverskyggende.

"Caroline tror hun lett kan håndtere å være forlovet med tre piloter på en gang. Det er bare et spørsmål om timing av flytider og en pålitelig butler, som aldri glemmer å bytte fotografiene i soverommet, som gjør at alt går som smurt! Men når alle tre pilotene lander på Værnes samtidig, står hun overfor et tredobbelt problem. Carolines gamle venninne Oddrun kommer uventet på besøk og blir virvlet inn i et vanvittig scenario av forvirring og komplikasjoner. "

Medvirkende: Terje Stamnes, Anna Moen, Pål Thyholt, Rolf Fiskvik, Tomas Woldseth og Aina Kristiansen

Regi: Ninni Kristine Austad

Ansvarlig arrangør: Jernteppet Teaterlag

Relaterte forestillinger

  • Teater

    Kveli Rånes Bremseth SHOW

    "Det e itj størrelsa det kjem an på"

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.