"Pernille Sørensen - Kultur"

av og med Pernille Sørensen

Kjøp billett
fre. 9. nov.19:00 - 20:15*Store salKjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen520 ,-
Student450 ,-
Gruppe (min.8 pers)500 ,-

Gavekort

Pernille Sørensen er endelig tilbake med en ny solo-forestilling! Det har gått åtte år siden kritikerroste «Flink pike», år Pernille bl.a. har brukt til å være lagleder i «Nytt på nytt», spille i «Side om side» på NRK1 og bli kåret til årets morsomste av folket under komiprisen i 2016.  Nå har hun altså laget standup-forestillingen «Kultur». Som handler om - kultur. I alle dens former og varianter. Høykultur, lavkultur. Kliss ny populærkultur og eldgammel upopulær kultur. Bakteriekultur og motkultur, snikskryt og tupé, basehopping og nakenbading. 

Pernille Sørensen er mer enn klar for å navigere oss alle gjennom livets kulturelle labyrint.  Dette kan fort bli høstens morsomste forestilling – den 9. november braker det løs i Olavshallen, enten du er interessert i kultur eller ei!

Ansvarlig arrangør: Stand Up Norge AS

Gavekort

Relaterte forestillinger