DET BETALES

BEST OF THE BEATLES

Kjøp billett
fre. 19. okt.19:00 - 20:45*Store salKjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen450 ,-

Gavekort

Det Betales fra Drammen med Tor Henning Olsen i spissen, er kjent for de fleste etter mer enn 40 år med sin hyllest til The Beatles. De har spilt mer enn 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool, og blitt utropt av The Beatles første manager Alan Williams til "The Best Beatles tribute band in the world". Ikke fordi de ligner på originalene utseendemessig, men fordi de har energi, troverdighet, humor og ekte kjærlighet til musikken de spiller. Deres nye show Best of Beatles er en reise gjennom hele Beatles epoken. Alle de store slagerne, og de mest kjente melodiene kommer på rekke og rad.  She loves you, Yesterday, A hard days night, Help, Something, All you need is love, With a little help from my friends, Hey Jude og mange andre hits. Her er det bare å synge med.

Bandet består av Rolf Øyvind Hæg, trommer

Bernt Michael Johansen, bass og vokal

Magne Frydenlund, gitar og vokal

Tor Henning Olsen, gitar og vokal

Det Betales har allerede rukket å få gode omtaler av sitt nye konsert konsept,  hvor de spiller et utvalg slagere fra hele Beatles epoken. 

 

Ansvarlig arrangør: Drammen Artistbyrå A/S

Gavekort

Relaterte forestillinger