Bjørn Eidsvåg

med band

Kjøp billett
søn. 11. nov.19:00 - 20:30*Store salKjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen495 ,-

Gavekort

Bjørn Eidsvåg med band legger ut på høstturné 

I høst er Bjørn Eidsvåg igjen klar for å legge ut på veien, etter en periode med fullt fokus på teatersuksessen Etterlyst: Jesus som har blitt spilt for fulle hus over hele landet. Nå gleder han seg til å innta konsertscenen igjen og besøke landets kriker og kroker. Med seg på turné har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.

Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn og bandet er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i mindre kirker og kulturhus.  

 

Ansvarlig arrangør: Quint as

Gavekort