Bjørn Eidsvåg

med band

Kjøp billett
søn. 11. nov.19:00 - 20:30*Store salKjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen495 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før.  Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50. Gruppebestillinger gjøres på billett@olavshallen.no

Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel.

Gavekort

Bjørn Eidsvåg med band legger ut på høstturné 

I høst er Bjørn Eidsvåg igjen klar for å legge ut på veien, etter en periode med fullt fokus på teatersuksessen Etterlyst: Jesus som har blitt spilt for fulle hus over hele landet. Nå gleder han seg til å innta konsertscenen igjen og besøke landets kriker og kroker. Med seg på turné har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.

Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn og bandet er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i mindre kirker og kulturhus.  

 

Ansvarlig arrangør: Quint as

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.