Nyttårskonserten fra Wien

Schönbrunn Festival Orchester Vienna

Kjøp billett
tir. 22. jan.18:30Kjøp

Priser:

Voksen680 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før.  Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50. Gruppebestillinger gjøres på billett@olavshallen.no

Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel.

Gavekort

Det er enestående og unikt og få et norsk gjestespill av Schönbrunn Slottsfilharmoniker, som er et veldig ettertraktet orkester over hele verden.


Norge og Sveriges ledende konserthus, inkludert Olavshallen får besøk under denne turnéen, og publikum vil få nyte de klassikerne man kjenner igjen fra TV-sendingene. Også på denne turnéen avsluttes hver konsert med Radetzky-marsjen, der publikum taktfast får delta under dirigentens ledelse.

Ansvarlig arrangør: VS Management

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.