Nyttårskonserten fra Wien

Schönbrunn Festival Orchester Vienna

Kjøp billett
man. 21. jan.18:30Store salKjøp
tir. 22. jan.18:30Store salKjøp
Pause i arrangementet

Priser:

Voksen680 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Pause

Det er pause i arrangementet

Gavekort

Det er enestående og unikt og få et norsk gjestespill av Schönbrunn Slottsfilharmoniker, som er et veldig ettertraktet orkester over hele verden. For tredje år på rad kommer den verdensberømte nyttårskonserten til Norge. Hvert år har konsertene blitt utsolgt med en gang og avsluttet med stormende jubel og trampeklapp.

Norge og Sveriges ledende konserthus, inkludert Olavshallen får besøk under denne turnéen, og publikum vil få nyte de klassikerne man kjenner igjen fra TV-sendingene. Også på denne turnéen avsluttes hver konsert med Radetzky-marsjen, der publikum taktfast får delta under dirigentens ledelse.

Ansvarlig arrangør: VS Management

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.