Trøndersk mimrekonsert 2019

Kjøp billett
lør. 9. mars18:30Store salKjøp

Priser:

Voksen640 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før.  Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50. Gruppebestillinger gjøres på billett@olavshallen.no

Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel.

Gavekort

Vi gjentar suksessen! Her kommer en ny sjanse til å bli med på en nostalgisk reise tilbake til 70/80-tallet og opplev artistene som spilte rundt om kring på lokalene i Trøndelag. Hvis man bladde i fredagsutgaven av Adresseavisen, kunne man ikke unngå å se alle annonsene om forskjellige "Fest på lokalet" arrangementer med disse bandene. Her blir det både reunion for noen, og andre har jubileum. Gå ikke glipp av denne festkvelden i Trondheims storstue, Olavshallen.

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.