Trøndersk mimrekonsert 2019

Få ledige
lør. 9. mars18:30 - 21:30*Store salFå ledige
Pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen640 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Pause

Det er pause i arrangementet

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

Vi gjentar suksessen! Her kommer en ny sjanse til å bli med på en nostalgisk reise tilbake til 70/80-tallet og opplev artistene som spilte rundt om kring på lokalene i Trøndelag. Hvis man bladde i fredagsutgaven av Adresseavisen, kunne man ikke unngå å se alle annonsene om forskjellige "Fest på lokalet" arrangementer med disse bandene. Her blir det både reunion for noen, og andre har jubileum. Gå ikke glipp av denne festkvelden i Trondheims storstue, Olavshallen.

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.