David Crosby

Kjøp billett
søn. 2. sep.20:00Store salKjøp

Priser:

Voksen605 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før.  Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50. Gruppebestillinger gjøres på billett@olavshallen.no

Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel.

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

I David Crosby sin uovertrufne seksti år lange karriere har California-mannen skapt sanger som resonnerer som uutslettelige kulturelle bærebjelker i mer enn tre generasjoner. Ikke bare som soloartist, men som grunnlegger av «The Byrds» på midten av 60-tallet, «Crosby, Stills & Nash» (vinnere av Grammy for beste nye artist i 1969), og «Crosby, Stills, Nash & Young» «Sist legenden David Crosby gjestet Norge var i 2015 da han var her med trioen Crosby, Stills & Nash. Konserten høstet strålende kritikker , og det samme gjorde det nyeste albumet til Crosby, «Sky Trails». Dette blir en helaften du sent vil glemme!

David Crosby & Friends består av James Raymond (CPR, Graham Nash) på keyboard, Steve DiStanislao (David Gilmour, Kenny Loggins) på trommer, Mai Agan (Greg Leisz, Jackson Browne) på bass, Jeff Pevar (CPR, Ray Charles) på gitar og Michelle Willis (Becca Stevens, Iggy & The Stooges) på keyboard og vokal.

Ansvarlig arrangør: VS Management

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.