TSO samtidsfest

Kjøp billett
tor. 24. mai19:00Store salKjøp

Priser:

145 - 200 ,-

Praktisk info

Konserten starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før.  Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50. Gruppebestillinger gjøres på billett@olavshallen.no

Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel.

Gavekort

Her blir det et bredt spekter av samtidsmusikk i samarbeid med Trondheim Sinfonietta. NTNU, Institutt for musikk og Ny Musikk Trondheim. Vi holder vorspiel på bakscenen konsert i Store sal med TSO og nachspiel i TSOs kantine. Åpne bar både før og etter konserten. Samtidsfesten er helaften med ny musikk i en mye løsere ramme enn våre vanlige klassiske konserter. Her får også komponister spilt sine arbeider, som de har utviklet i TSOs komponistverksted, med orkesteret. Komponistverkstedet er et tiltak i TSO Akademis regi. 

Program:

Kl. 18.00 Foajescene Olavshallen Vorspielkonsert I

- Messingensemble fra NTNU

Kl. 18.30 Foaje Olavshallen Vorspielkonsert II

- Jazzstudenter og strykekvartett fra NTNU

 

Kl. 19.00 Olavshallens Store Sal Konsert

Dirigent: Halldis Rønning

- 2. års studenter Jazzlinja NTNU

- Trondheim Sinfonietta

- Trondheim Symfoniorkester

Musikk av Synne Skouen, Andrea Tarrodi, Frederic Rzewski og Ørjan Matre. Improvisasjoner av Jazzstudenter NTNU

Kl. 20.30 Foajescene Olavshallen Nachspielkonsert

- Trondheim Sinfonietta spiller musikk av Steve Reich

 

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.