Erlend Osnes "Sjikane"

Kjøp billett
lør. 20. okt.19:00Lille salFå ledige
lør. 20. okt.21:30Lille salKjøp

Priser:

Voksen345 ,-
Student300 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før.  Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50. Gruppebestillinger gjøres på billett@olavshallen.no

Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel.

Gavekort

Erlend Osnes er endelig tilbake i kjent stil med nord-norske gloser og helt uten filter! I sitt nye show, «Sjikane», tar han for seg polariseringen i samfunnet, fenomenet krenke-fest og sjikanering, der ord blir mer alvorlig enn handling. Er det mangel på raushet og kjærlighet som stadig skaper mer krenkelse og diskusjoner om «ingenting» i samfunnet? Som alltid er løsningen i Erlend sitt hode mer kjærlighet og mer humor, og hvem vil vel ikke ha mer av det? Erlend Osnes ble kjent gjennom radioprogrammet Raae og Osnes på P3, og høres nå ukentlig i den stadige voksende podcasten «Heimelaga». Hans forrige show «Av familiære årsaker» var en stor suksess med utsolgte hus over hele landet og nå er han klar for scenen igjen.

Ansvarlig arrangør: Istage Entertainment AS

Relaterte forestillinger

 • Stand-Up

  TUSVIK & TØNNE

  på oppdragelsesreise

 • Stand-Up

  "Åpent forhold"

  Henriette Steenstrup & John Brungot

 • Stand-Up

  Are Kalvø - Hyttebok frå helvete

  Ein komikars motvillige forsøk på å lære seg å elske naturen

 • Stand-Up

  "Pernille Sørensen - Kultur"

  av og med Pernille Sørensen

 • Stand-Up

  Lykkeliten

  Rune Andersen

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.