Krydret Julekonsert 2018

Kjøp billett
man. 17. des.20:00 - 21:45*Store salKjøp
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen690 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

Krydret Julekonsert er en spennende og annerledes konsert med en blanding av profesjonelle artister og musikere som vanligvis ikke spiller sammen. Dette er en sjelden anledning til å høre disse artistene på samme scene. Det blir mange kjente julesanger og i tillegg noen nye låter artistene selv har laget. Det blir også noen spennende duetter og overraskende moment man bare kan glede seg til å oppleve. Gospelkoret synger et par egne låter alene i tillegg til å kore på solistenes numre. Det blir også instrumental-musikk. Gå ikke glipp av muligheten til å høre disse artistene sammen på scenen.

Espen Grjotheim 
Espen har medvirket i en lang rekke scene, musikk og tv-produksjoner, og er kjent som en allsidig artist med en svært mangfoldig karriere! Han har hatt bærende roller i flere av de aller største musikkteateroppsetningene i Norge, bl.annet "Mamma Mia", "We will rock you", "Chess" og "Les Miserables". For tiden er Espen aktuell i «The Phantom Of The Opera» der han spiller tittelrollen som Fantomet. Espen er også godt kjent som vokalist i bandet Secret Garden, og har medvirket på flere av deres innspillinger og turneer, både nasjonalt og internasjonalt.

Erik Wenberg Jacobsen
Erik er førstelektor og Underviser i sang og praktisk musikkteaterarbeid ved NSKI, er utdannet cand. mag innen klassisk sang ved Musikkonservatoriet i Trondheim, NTNU. Han jobber som sanger og musikalartist og har, i tillegg til et utall konserter, gjort roller som feks Jean Valjean i Les Misérables (Trøndelag Teater, Oslo Nye Teater), Tevye i Spellemann på taket (Agder Teater), Roger i RENT, Judas i Jesus Christ Superstar og Che og Magaldi i Evita. Han er en allsidig sanger som har vært innom de fleste musikalske sjangrene, og jobbet ved mange teater i Norge, i tillegg til å ha produsert flere show på egen hånd.

Børge Pedersen 
er en norsk musiker, skuespiller og kabaretartist. Han hadde rollen som Pontius Pilatus i «Jesus Christ Superstar» på Trøndelag Teater i 2000. Pedersen har vært vokalist i band som Wannskrækk, Hardline, Storm, Road og Bad Habitz. Børge Pedersen har oversatt flere av Cornelis Vreeswijks låter til trøndersk, som i 2012 kom ut på CD-platen Hvis Vreeswijk va fra Valentinlyst. Med sin bunnsolide og energiske tilstedeværelse, har han lagt et sterkt fundament for sin karriere i Midt-Norge.

Hanne Sørvaag
debuterte som artist i 2002 med albumet “You Know Me” under artistnavnet Paris, og fulgte opp med albumet “Talk Of The Town” i 2006. Hun hadde flere topp ti-singler på radio i Norge, reiste og spilte landet rundt. Hun er låtskriver hos Universal Music Publishing Group, og har vært på hitlistene i Europa, USA, Australia og Japan. Hun ble historisk da hun som første kvinne hadde to låter med i den internasjonale finalen av Eurovision Song Contest i 2010, “My Heart is Yours” for Norge og “Shine” for Georgia. Hun har deltatt som låtskriver i MGP flere ganger. I 2011 var hun med både artist og låtskriver med låten “You’re Like A Melody”. I løpet av våren 2018 kommer det ny plate fra Hanne.

Anne Judith Wik
trekkes frem som en av de fremste kvinnelige låtskriverne av Music Norway. Som vokalist i bandet Soda har Anne Judith Wik solgt rundt 100.000 album. Hun er også kjent fra bandet Stargate, og jobber i dag i Dsign Music som låtskriver og produsent for etablerte artister som Ricky Martin, Girls Generation, Red Velvet, Twice m.f Hun var med og startet det årlige arrangementet Song:expo i 2011 i Trondheim som setter fokus på nye låtskriver talenter. Var nominert til to Latin Grammy priser i 2017.

Merethe Trøan 
er sanger, musiker og komponist og jobber jobber bla. som stemmecoach for finalistene i MGP jr. Hun deltok med gruppen Pastel i Melodi Grand Prix 1985 og har gitt ut LP-ene Pastel og Jul med Carola og Pastel. Spilte hovedrollen i The Sound Of Music da Sissel Kyrkjebø ble syk i 1988 på Chateau Neuf og Minnie Fay i Hello Dolly (1990), Popligøyeri på Dizzie (1990), Seniorteatrets Skjærgårdsflirt (1992) og kavalkaden Fra Hollywood til Karl Johan (Victoria Teater, 1992). I 1992 vant hun MGP med «Visjoner», spilte hovedrollen i Snehvit og de syv dvergene på Victoria Teater samme høst og dubba Belle i Skjønnheten og Udyret samme år. I april 2018 kom endelig albumet Andante.

Trondheim Gospelkor
Består av 12 sangere, ble startet i 1994 og ledes av Per Even Robertstad. Dette er en vokalgruppe som leverer fengende og rytmisk gospel med masse trøkk.

Ansvarlig arrangør: Inspira visjon

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.