På tvert

Med Evy Kasseth Røsten og Paul-Ottar Haga

Kjøp billett
lør. 27. okt.19:00 - 20:30*Lille salKjøp
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen310 ,-
Honnør280 ,-
Student145 ,-
Scenekort165 ,-
Samarbeidspartnere245 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før. Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt. søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke til betaling. Faktura sendes kun ved bestilling over 20 billetter.

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

Undertrykte følelser og uoppnåelig kjærlighet. Ingen skildrer livets sider så uovertruffent som Olav Duun.
På Tvert er en av Olav Duuns første romaner hvor vi følger Danel. En ung mann som trosser et kraftig handikapp og et dømmende bygdedyr, og som lykkes med å skape sin egen framtid. Det eneste Danel ikke mestrer er kjærligheten og evnen til å elske.
På Tvert handler om å finne styrke og aldri gi opp, om å finne sin plass og om å overleve, i opposisjon til alt og alle.
I sin samtid var Olav Duun møtt med stor respekt både i Norge og internasjonalt. Fra 1924 til 1939 var han kandidat til Nobelprisen i litteratur nesten hvert år. Det er med stolthet og glede vi nå gir vårt publikum et nytt og friskt innblikk i mesterens gnistrende diktning.

Kreditering:
Av: Olav Duun
Manus og scenisk tilrettelegging: Otto Homlung
Lysdesign: Simen Høy Aasheim
Musikk: Asgeir Skrove
Perkusjon: Inga Rennemo Johansen
Piano: Ola Wist Holmen
Fiolin: Gaute Skrove
Med: Evy Kasseth Røsten og Paul-Ottar Haga

Anmeldelser:
Både Trønder-Avisa og Klassekampens anmeldelser er fulle av gode ord om Olav Duun-stykket «På Tvert» som nå er klar for ny turné i Trøndelag.

"Paul-Ottar Haga er et stormvær på scenen. (...) Forestillingen er en vellykket studie i mindreverdighetsfølelse og selvhevdelsestrang.» Guri Hjulstad, Trønder-Avisa, terningkast fem

"Eit intenst, velspela, og forsiktig dramatisert forteljarteater som yter Olav Duuns historie og hans unike menneskelege innsikt full rettvise.» Amund Grimstad , Klassekampen

Ansvarlig arrangør: Turnéteatret i Trøndelag

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.