Fargespill Trondheim

Kjøp billett
tor. 27. sep.18:00Lille salKjøp
tor. 27. sep.20:00Lille salKjøp
fre. 28. sep.18:00Lille salKjøp

Priser:

Voksen300 ,-
Student150 ,-
Barn150 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før.  Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50. Gruppebestillinger gjøres på billett@olavshallen.no

Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel.

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

For syvende år på rad presenteres Fargespill Trondheim under Trondheim kammermusikkfestival. Fargespill Trondheim er et flerkulturelt kunstnerisk prosjekt med mer enn 100 barn og ungdom fra over 40 land. Forestillingen har basis i musikk og dans, sirkus og barnelek som fargespillaktørene har med seg fra sine hjemland og kulturer, forenet med norsk musikktradisjon og global ungdomskultur. I Fargespill Trondheim ivaretar topp kvalifiserte musikere, lys¬ og lyddesignere, koreografer og scenografer den profesjonelle rammen. I denne rammen står barna og ungdommene og byr gripende på seg selv, sin kultur og historie. Trondheim kammermusikkfestival og Trondheim kommunale kulturskole startet Fargespill Trondheim i 2012. Fargespill Trondheim gjennomføres etter modell og metode fra suksessen Fargespill Bergen.BARN OG UNGE FRA HELE VERDEN! TROND HUSTAD, MUSIKALSK LEDER ØYVIND SMIDT, FELE/MANDOLIN BJØRNAR SØRENG, PERKUSJON HANS PETTER VIK SÆTHER, GITARER/BASS MAGNUS FORSBERG, TROMMER GJESTER FRA SHARAKA ENSEMBLEREGI/INSTRUKSJON: INGRID FOSTAD, LEA MOXNESS, SEELA WANVIK OG MAJKEN WÆRDAHLNB! Familiebillett fås kjøpt i Olavshallens billettluke. (kl. 14-18 hverdager)I samarbeid med Stiftelsen Fargespill. Støttet av Trondheim kommune.

Ansvarlig arrangør: Trondheim kammermusikkfestival og Trondheim kommunale kulturskole.


Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.