Feminalen

Kjøp billett
fre. 12. okt.19:00Kjøp

Priser:

Earlybird300 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før.  Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50. Gruppebestillinger gjøres på billett@olavshallen.no

Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel.

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

Tre dager spekket med herlige musikkopplevelser og musikkfaglig påfyll. Den 12.-14. oktober 2018 går Feminalen av stabelen for femte gang, med et program som vil varme i høstmørket! Årets festival vil gi et bredt spekter av musikalske uttrykk, lovende artister, en spennende fagdel, kurs for unge musikkspirer og selvfølgelig en heidundranes fest! Festivalbilletten gjelder alle dager.OM FEMINALEN: Feminalen er en musikkfestival som fokuserer på å bedre kjønnsbalansen i musikkbransjen. Festivalen tilfører Trøndelagsregionen noe nytt, ved å skape en arena for å synliggjøre og hedre dyktige kvinner i musikkbransjen og sette kjønnsbalanse på dagsorden. I tillegg til et musikalsk program har Feminalen et faglig innhold som tar opp utfordringer knyttet til kjønn i musikkbransjen.Følg Feminalen på Facebook(link) eller www.feminalen.no(link) for mer informasjon, oppdateringer og detaljer om programmet.“Det kan se ut som at Feminalen har greid kunststykket å samle Trondheims jenter og gutter for å diskutere feminisme på konstruktivt vis: med en øl i hånda og god musikk fra scenen”. – Natt&Dag

Ansvarlig arrangør: Feminalen

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.