Feminalen

Kjøp billett
fre. 12. okt.19:00 - 0:00*Store salKjøp
* estimert sluttidspunkt

Priser:

Earlybird300 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før.  Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke eller faktura til betaling

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

Tre dager spekket med herlige musikkopplevelser og musikkfaglig påfyll. Den 12.-14. oktober 2018 går Feminalen av stabelen for femte gang, med et program som vil varme i høstmørket!
Årets festival vil gi et bredt spekter av musikalske uttrykk, lovende artister, en spennende fagdel, kurs for unge musikkspirer og selvfølgelig en heidundranes fest!
Festivalbilletten gjelder alle dager.

OM FEMINALEN:
Feminalen er en musikkfestival som fokuserer på å bedre kjønnsbalansen i musikkbransjen. Festivalen tilfører Trøndelagsregionen noe nytt, ved å skape en arena for å synliggjøre og hedre dyktige kvinner i musikkbransjen og sette kjønnsbalanse på dagsorden. I tillegg til et musikalsk program har Feminalen et faglig innhold som tar opp utfordringer knyttet til kjønn i musikkbransjen.

Følg Feminalen på Facebook(link) eller www.feminalen.no(link) for mer informasjon, oppdateringer og detaljer om programmet.

“Det kan se ut som at Feminalen har greid kunststykket å samle Trondheims jenter og gutter for å diskutere feminisme på konstruktivt vis: med en øl i hånda og god musikk fra scenen”. – Natt&Dag

Ansvarlig arrangør: Feminalen

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.