Blank Out

Kjøp billett
fre. 28. sep.19:30 - 20:40*Store salKjøp
Ingen pause i arrangementet * estimert sluttidspunkt

Priser:

Voksen445 ,-
Student225 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før.  Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke eller faktura til betaling

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

Skandinavisk premiere for verdens første 3D-opera!

Kammeroperaen Blank Out fra 2016 er festivalkomponist Michel van der Aas kanskje mest spennende og ambisiøse verk. Her smelter ny teknologi og flere kunstuttrykk sammen til en større helhet. Sopranen Miah Persson er i denne forestillingen den eneste live aktøren på scenen. I hennes tette samspill med innspilt elektronisk musikk, barytonsolist og kammerkor foldes
kammeroperaens handling ut.

Høyteknologisk surround soundtrack og 3D­filmprojeksjon, både innspilt og live, skaper det kunstneriske landskapet. Operaens libretto bygger på tekster av den sør­afrikanske dikteren Ingrid Jonker. Den dypt rørende historien handler om en voksen mann som blir konfrontert med sin barndoms store traume. På mesterlig vis bruker van der Aa musikk, nyutviklede teknikker og interaktiv 3D­film til å sette fokus på hvordan vi mennesker kan rekonstruere minner og forholde
oss til traumatiske hendelser fra fortida.

MIAH PERSSON, SOPRAN
RODERICK WILLIAMS, BARYTON (FILM)
NEDERLANDS KAMERKOOR (FILM)

Varighet cirka 70 minutter (ingen pause)

Ansvarlig arrangør: Trondheim Kammermusikkfestival

Relaterte forestillinger

    Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.