En latterlig helaften

Flir jula inn med Norsk Revyfestival

Kjøp billett
fre. 23. nov.18:00Store salKjøp
fre. 23. nov.21:00Store salKjøp
lør. 24. nov.17:00Store salKjøp
Vis flere tidspunkt
lør. 24. nov.20:00Store salKjøp

Priser:

Voksen555 ,-
Gruppe525 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før.  Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50. Gruppebestillinger gjøres på billett@olavshallen.no

Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel.

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

I 30 år har Norsk Revyfestival på Høylandet levert humor av folket til folket. Nå inviterer de nok en gang med seg noen av landets fremste revyartister til å underholde i Trondheims storstue.

I «En latterlig helaften» byr våre beste revyfolk på sine morsomste karakterer. Her får du servert høydepunkter fra latterbrølene på Høylandet. Skal det være en stotrende NTE-elektriker, en vestlandsk damemagnet eller kanskje ekteparet Turid og Bjarne på nye eventyr?
De trønderske latterkanonene kommer også. Kvitter fra Knotten og Lånkerevyen tar med seg sine største talenter for å gi deg en forestilling du sent vil glemme. For å sitere Adresseavisen: Aina Kristiansen, Pål Tyholt og Tomas Woldseth må oppleves på scenen!

Ansvarlig arrangør: Norsk Revyfestival

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.