Sykehusrevyen

Kjøp billett
man. 5. nov.19:30Lille salKjøp
tir. 6. nov.19:30Lille salKjøp
ons. 7. nov.19:30Lille salKjøp
Vis flere tidspunkt
tor. 8. nov.19:30Lille salKjøp
fre. 9. nov.19:30Lille salKjøp

Priser:

Voksen300 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før.  Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50. Gruppebestillinger gjøres på billett@olavshallen.no

Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel.

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

St. Olavs Revylag har produsert sykehusrevy siden 1999, og nå kommer den ellevte revyen i rekken. Hva foregår egentlig innenfor sykehusets mange dører? Hvilke nye teknologiske dippedutter har nå blitt laget for å gi bedre pasientbehandling? Hva er det som ergrer de sykehusansatte og pasientene? Hva er det som gleder de enda mer?

Disse spørsmålene og mange fler får du kanskje svar på, eller kanskje ikke. Uansett, spenn deg fast for en dundrende forestilling med sketsjer, sang, latter og moro.
Følg med på revylagets aktiviteter på www.stolavrevy.no , Facebook og Snapchat fram til premieren i november.

Instruktør: Ninni Kristine Austad
Kapellmester: Håkon Soldal

Ansvarlig arrangør: St. Olavs Revylag

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.