For liten og for stor

Rockekonsert for barn

Kjøp billett
søn. 21. okt.14:00Lille salKjøp

Priser:

Voksen250 ,-
Barn150 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før.  Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50. Gruppebestillinger gjøres på billett@olavshallen.no

Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel.

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

Det kommer ikke veldig mange nyskrevne norske barneplater ut i løpet av et år, men i 2013 kom det en som virkelig kan sies å både være et sant familieprosjekt og ha med seg noen av Norges beste musikere.
Trygve Kongshavn er til daglig lege, men har alltid dyrket musikken som en stor pasjon. Han er både musiker, låtskriver og vært med som initiativtaker til store musikkprosjekter, bl.a. en av bakmennene til det som var Europas største festival, den danske Midtfynfestivalen som i mange år var Roskildefestivalens store konkurrent.

Selv forteller Trygve Kongshavn dette om prosjektet "For liten og for stor": "Inspirasjon og lyst til å lage nye barnesanger startet da jeg i 2010 fikk barnebarn. Jakob var den første og sangen som startet det hele var "Bondegården" som jeg skrev sammen med Jakob en tidlig novembermorgen 2010. Senere, I 2012 fikk vi Theodor - som peker mye og Ulrik - den lille sumobryteren vår. Alle barnebarna har på sin måte vært med på at dette albumet ble til. Sanger som "Æsj,bæsj,promp og fis", "Babyelefant i magen", "Tellesang", "Pekesang", "Gravide menn" og "Ærn ærn" bærer alle preg av lek og fine opplevelser sammen med dem."
Velkommen til Olavshallen – Lille Sal og rockekonsert for barn.

Ansvarlig arrangør: Olavshallen/Drivhuset

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.