Rasmus og verdens beste jul

Kjøp billett
søn. 9. des.14:30Store salKjøp

Priser:

Voksen315 ,-
Barn230 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før.  Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50. Gruppebestillinger gjøres på billett@olavshallen.no

Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel.

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

Rasmus og Verdens Beste Band inviterer tradisjon tro til Verdens beste jul i Olavshallen.

Bandet topper laget denne søndagen og feirer jul med Hula hula, Gul snø, Barneskirenn, Puppan te pappa, og "live" pepperkakebaking – i tillegg til “hits” fra bandets Spellemannpris-nominerte plate “Banjo på badet”.

Som vanlig medvirker unger fra Trondheim kommunale kulturskole, men i år er dessuten sakofonist/vokalist Sissel Vera Pettersen invitert som “special guest”. Sissel Vera Pettersen er bl.a. kunstnerisk leder for Trondheim Voices.

Forestillingen er skreddersydd for hele familien. Rasmus og verdens beste band har allerede befestet sin posisjon som vår generasjons Knutsen og Ludvigsen. Rasmus Rohde og bandet hans har gitt ut 5 plater, fire av dem ble nominert til Spellemannsprisen, og to av dem vant. ”Kyssing e hæslig” i 2007, og “Puppan te pappa» i 2010. Et sjeldent musikalsk nivå, med andre ord.

Bill. kr. 315/230 (barn). Varighet 60 min (uten pause)

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.