Eva Weel Skram

Finne heim

Kjøp billett
fre. 26. okt.19:30Store salKjøp

Priser:

Voksen490 ,-

Praktisk info

Arrangementet starter presis og det er ingen aldersgrense. 

Dørene til foajeen og serveringen åpner en time før, dørene til salen 20 minutter før.  Det er tillatt å ha med drikke inn i salen, men serveringen stenger under forestillingen.

Rullestolplasser og ledsagerplasser kan kjøpes på nett eller i billettluka på 73 99 40 50

Vi anbefaler alltid kjøp av billetter via våre hjemmesider og offisielle salgskanaler/billettsystem. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom Viagogo da dette anses som svindel. Sjekk alltid om det er ledige billetter hos oss før du evt søker andre alternativ.

Skal du kjøpe fler enn 10 billetter?

Send en e-post til billett@olavshallen.no så kan vi gjøre bestillingen og sende deg en lenke eller faktura til betaling

Facebook

Meld deg på og følg arrangementet på Facebook!

Gavekort

De siste par årene har Eva Weel Skram for alvor tatt steget opp til å bli en av landets aller mest folkekjære artister. Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i ”Hver gang vi møtes”, har det gått slag i slag for Sogndalsjenta. Høydepunktene fra de siste årene er mange. ”Selmas Sang”var temalåt for NRKs storsatsning Snøfall, og Evas fremføring av den vakre singelen ”Berre la meg vær”på NRK Lindmo var gripende og personlig, og traff publikum rett i hjertet.
Utsolgte hus i Operaen og Sentrum Scene i Oslo, Grieghallen i Bergen, Olavshallen i Trondheim og utallige festivalspillinger har åpnet øynene til publikum rundt om i landet, som vender tilbake gang på gang.

Singler som ”Hold meg”og den aller nyeste ”Om du vil” har blitt lagt til rekken av tidligere hits fra ”Hver gang vi møtes” og Eva & The Heartmaker.
Eva har annonsert at flere singler kan ventes fra hennes kant utover våren, og på sensommeren slippes hennes først album på norsk. Det er bare å glede seg til nye høydepunkter fra hele Norges Eva Weel Skram.

Ansvarlig arrangør: Stageway Talent AS

Relaterte forestillinger

Denne nettsiden bruker cookies for å lagre statistikk om bruk av nettsiden. Informasjonen deles med Google Analytics. Les vår personvernerklæring.